Uitbreiding Public Buyers Nederland

Public Buyers Nederland is per 1 mei de samenwerking aangegaan met Wies Karemaker. Wies Karemaker heeft de afgelopen jaren in de ICT- en printer-markt gewerkt als account manager. Vanuit die functie is ze regelmatig in contact geweest met de adviseurs van Public Buyers Nederland. We hebben haar leren kennen als een doortastende dame met veel kennis en ervaring op het gebied van aanbesteden binnen de overheid en onderwijs. Wij zijn dan ook verheugd dat Wies ons team komt versterken en onze klanten gaat adviseren.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>